Pakej Mula Bisnes Online

Teks: Azura Abdullah

Foto: Azura Abdullah

Pakej Mula Bisnes

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah. Berita baik buat semua yang ingin memulakan perniagaan atau perkhidmatan di internet. Alhamdulillah, mulai hari ini saya membuka perkhidmatan untuk orang ramai bagi memulakan perniagaan dan perkhidmatan di internet sebagai langkah permulaan dengan azam dan semangat baru untuk tahun baru 2014 yang bakal tiba ini.

Tidak lagi perlu mengikuti Kelas Online atau Offline bagi yang tidak punya masa untuk berguru, namun masih boleh mempunyai BLOG dan FAN PAGE untuk memulakan perniagaan atau perkhidmatan online.

Saya sendiri akan menghasilkan blog dan fan page perniagaan atau perkhidmatan online kalian. Kemudian perniagaan dan perkhidmatan online kalian akan diiklankan di http://sohodirectory.blogspot.com selama 1 tahun.

Anda juga akan menerima BONUS 2 ebook untuk bacaan dan rujukan.

1) Ebook bernilai RM50 boleh pilih satu antara 3 di bawah:
-ebook Belajar Asas Blog
-ebook Mula Bisnes Butik Online/Offline
-ebook 101 Idea Home Based Bisnes
2. DAN Ebook bernilai RM25
-ebook Superwahm Supermom

Untuk makluman kalian, SOHO DIRECTORY diiklankan oleh lebih 300 buah blog yang terhasil dari akademi bekerja dirumah. Ini bermakna kalian boleh dapatkan trafik pengunjung dari 300 buah blog ini.

Ini adalah tawaran perkhidmatan saya bermusim, dapatkan perkhidmatan ini sebelum menjejaki tahun baru 2014. Mulakan tahun 2014 dengan penuh gaya.

Jazakallah.